rejseweb.dk

Sådan kan du tjekke Rejseplanen for afstand

Gå direkte til Rejseplanens hjemmeside: https://rejseplanen.dk/

Hvis du skal ud at rejse, er det naturligvis altid rart at vide, hvor langt du egentlig skal rejse. Når det kommer til kollektiv transport, er de fleste ikke så interesseret i antal kilometer. Det er jo ikke dig, der skal tanke bilen undervejs. I stedet er det mere relevant at se på, hvor lang tid du skal køre med enten tog, bus eller andet transportmiddel.

På Rejseplanen har du altid mulighed for at se, hvor lang tid en specifik rejse tager. Her kan du også se, hvorvidt der er eventuelle skift undervejs, hvor du kan strække benene og få noget frisk luft.

Derfor angiver Rejseplanen ikke afstand

Som nævnt er de færreste mennesker interesseret i, hvor lang afstand man egentlig kører under en tur med kollektiv transport. Det er formentlig derfor, at Rejseplanen ikke angiver kilometerantallet for rejser.

I stedet angiver Rejseplanen altid, hvor længe en rejse tager. På den måde skal du ikke selv til at udregne, hvor længe din rejse vil vare. Det giver dig et større overblik over din rejse, når du ved, hvor længe du kan forvente at rejse med den kollektive transport.

Rejseplanen og afstand, tid og skift

Når du laver en rejsesøgning på Rejseplanen, har du altid mulighed for at se, hvor længe rejsen varer. Det er angivet lige under informationerne om, hvordan du kommer fra A til B med den kollektive trafik. Her er det også angivet, hvor mange skift du skal igennem undervejs.

Angivelserne af rejsetid og skift gør det nemmere for dig at planlægge din rejse. På den måde kan du for eksempel bedre vurdere, hvorvidt du bør medbringe en madpakke og snacks på rejsen. Hvis du ryger, eller hvis du bare er glad for lidt frisk luft undervejs, kan du eventuelt planlægge rygepause eller mindre gåtur under et skift.

Derudover giver det dig også en bedre forudsigelighed i forhold til, hvad du kan forvente på rejsen. Det er især vigtigt, at du er opmærksom på, hvor mange skift du skal igennem. Hvis ikke du skifter på de rette stationer, kommer du ud på noget af en omvej, før du er fremme på din destination.

Tjek rejsetid og skift på både computer, smartphone og tablet

Som nævnt angiver Rejseplanen ikke afstand. I stedet har du mulighed for at finde ud af, hvor lang rejsetiden er mellem dit afgangssted og så din destination. Du har også mulighed for at se, hvor mange skift du skal igennem.

Begge dele har du mulighed for at tjekke på både din computer, smartphone eller tablet. Hvis du anvender en smartphone eller tablet, kan du gøre processen endnu nemmere for dig selv ved at downloade Rejseplanens app.

Her kan du tjekke rejsetid og antal skift ved blot at foretage få klik. På den måde kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over din forestående rejse.

Gå direkte til Rejseplanens hjemmeside: https://rejseplanen.dk/