rejseweb.dk

Velkommen til Prag

Prag er hovedstaden i Den Tjekkiske Republik beliggende i hjertet af Europa. Det er kendt for sin rige historie og charme, der går helt tilbage til det 9. århundrede. Den appellerer til mange, hovedsageligt for sin rige kulturelle og historiske arv, der er synlig i næsten alle hjørner af byen.

Hovedstaden er beliggende i det centrale Tjekkiet, nabolandet Østrig, Tyskland, Polen og Slovakiet. Mange vesterlændinge kalder Prag for Østeuropas skjulte perle, dog er der mange flere kælenavne tildelt denne by, såsom ‘byen med hundrede spir’, ‘gyldne Prag’ eller ‘alle byers moder’. Det skyldes måske den imødekommende atmosfære, man føler, når han kommer ind og interagerer med de lokale. I år har du en unik mulighed for selv at få en smagsprøve på Prag under EPUAP 2022-konferencen i september.

Institutet for sundhedsinformation og statistik i Tjekkiet blev etableret i 1960. Instituttet er en organisatorisk komponent af staten, dens grundlægger er sundhedsministeriet.

Det nationale sundhedsinformationssystem er defineret i lov nr. 372/2011Sb, om sundhedsydelser og vilkår for deres udbud (lov om sundhedsydelser) i § 70, stk. 1 (loven er gældende fra april. 2012). Det Medicinske Fakultet ved Masaryk Universitet er et af de ni fakulteter ved Masaryk Universitet, som har specialiseret sig i undervisning i medicinske discipliner, medicinske specialer og videnskabelig forskning. Det blev grundlagt i 1919 og er et af de fire ældste fakulteter på universitetet. På nuværende tidspunkt er Det Medicinske Fakultet et af ti medicinske fakulteter i Tjekkiet

UDDAG PRAG’S SKØNHED!
Der er så mange ting at lave i Prag, især i perioden september, hvor vejret stadig er godt, og du kan bruge tid udenfor. Lige meget hvad dine interesser er, er der aktiviteter relateret til historie, sport, afslapning, mad eller andet, du kunne tænke dig. Benyt denne mulighed og giv dig selv tid til at udforske denne smukke by, også kendt som Europas skjulte perle. Du vil ikke fortryde det.

Nogle anbefalinger fra os:

  • Prag byrundtur
  • Ølsmagning
  • Vltava-flodkrydstogt